Malin Sellergren

MALIN SELLERGREN

FÖRFATTARE

Malin Sellergren

Malin Sellergren bor i Stockholm och är illustratör, konstnär, formgivare dekorationsmålare och författare. Hon har tidigare illustrerat boken ”Klinga och Kapulko i rymden”, jobbat med grafisk formgivning och medverkat i olika muralmålningsprojekt. Hon håller även i målarkurser för barn och deltar regelbundet i konstutställningar.

Malin har studerat konst och design på flera olika skolor och satsar nu helhjärtat på konsten och skrivandet som egenföretagare. Den 7 december kommer hon ut med sin första egna bilderbok: Den gyllene dalen. Det är en vackert illustrerad konstsaga som för tankarna till Elsa Beskow och Beatrix Potter. En unik berättelse som passar barn i alla åldrar, både för högläsning och genomläsning på egen hand i hemmets lugna vrå.

Malins hemsida

AKTUELL BOK: DEN GYLLENE DALEN

Den gyllene dalen
Inbunden – 92 sidor

Har du varit i dalen som glimmar, där småfolk och småkryp i bäckarna simmar? En gyllene dal där du kan göra allt du någonsin drömt om, där du är perfekt som du är – bara genom att finnas till?

Barnhemsflickan Elara längtar efter att finna en plats där hon kan vara sig själv. En plats där hon inte behöver anpassa sig efter barnhemmets alla krav och regler. När hennes lillebror dör i lungsot, bestämmer hon sig för att finna Den gyllene dalen – en magisk plats där hon kan få ett friare liv och kanske även återförenas med sin bror. Tillsammans med den vandrande pinnen, Charlie, ger hon sig ut på sitt livs äventyr för att förverkliga sin dröm. Men att hitta Den gyllene dalen är ingen enkel sak. Många andra har redan gett upp hoppet om att finna den och tvivlar på att den verkligen finns. Finns den på riktigt eller är den bara en lockande hägring? 

Den tryckta boken släpps den 7 december 2022 och beräknas vara tillgänglig hos bibliotek och bokhandlare från och med detta datum.

HÄR FINNS BOKEN FRÅN och med DEN 7 DECEMBER

Adlibris

Akademibokhandeln

Bokus

Amazon

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.