Kontakta Divinamedia

Är du debutant eller etablerad författare och söker ett litet bokförlag med personligt anslag? Skicka ditt bokmanus till oss, så gör vi en första bedömning och återkommer till dig med feedback inom ett par veckor. Mer information om vår bokutgivning får du när du trycker på knappen här nedanför.

ANLITA EN LEKTÖR

Våra lektörer har lång erfarenhet av lektörsläsning och kan hjälpa dig att lyfta ditt manus till en ny nivå. De går igenom din text och granskar språk, struktur, karaktärer, budskap med mera. Du får därefter ett lektörsutlåtande med konkreta råd till förbättringar som du kan använda för att omarbeta eller finputsa ditt bokmanus. Klicka på knappen nedanför för mer information om vår lektörstjänst.

Anlita en redaktör

Har du redan bearbetat ditt bokmanus och vill få hjälp med textredigering och korrekturläsning innan du kontaktar ett bokförlag? Behöver du göra en kompletterande slutkontroll av din formgivna bok innan originalen skickas till tryckeriet? Våra redaktörer kan hjälpa dig med textredigering och korrekturläsning för att säkra kvaliteten på dina texter. En proffsig textgranskning är A och O i all bokutgivning. Klicka på knappen nedanför för mer information om våra redaktörstjänster.

Gör en e-bok

Är du egenutgivare eller driver ett mindre bokförlag och vill ge ut en e-bok? Kontakta oss, så skapar vi en en snygg e-bok åt dig. Har du redan en tryckt utgåva, anpassar vi layouten så att e-boken ligger så nära originalet som möjligt. Utöver en rad andra filformat får du boken i Kindle-format så att du kan sälja den på Amazon. Klicka på knappen nedanför för mer information om denna tjänst.

Här finns vi

Bokförlaget Divinamedia Publishing ligger i Lund och adressen finner du längst ner på sidan. Vi som driver bokförlaget heter Zara Szekér och Jessika Nord.

  • Bokhandlare kan beställa våra böcker via Publit, Axiell och Stjärndistribution. Det går också bra att kontakta Jessika eller Zara vid eventuella frågor.
  • Bloggare, recensenter och övrig press kan beställa recensionsexemplar eller kontakta oss för andra ärenden genom att skriva till vår press-epost. Skriv ärendet i ämnesraden för att underlätta hanteringen.
  • Har du andra frågor eller tankar? Inga frågor är för många. Om du inte söker Zara eller Jessika specifikt kan du använda vår kontakt-epost.

Zara Szekér

Förläggare och delägare

zara[at]divinamedia.se

Jessika

Jessika Nord

Förläggare och delägare

jessika[at]divinamedia.se

Kontakta oss via e-post

Kontakt

Bokmanus

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.