INTEGRITETSPOLICY

Denna webbadress använder Google Analytics som tillhandahålls av Google, Inc. Tjänsten använder cookies för att kunna analysera hur du använder vår webbplats. Informationen som genereras kommer att vidarebefordras till och lagras på servrar hos Google. Därefter sammanställer Google rapporter till oss om antalet besökare på vår webbplats och liknande. Google kan också överföra denna information till tredje part om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning.

Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data som Google innehar. Du kan neka användningen av cookies i din webbläsare, men det kan medföra att webbplatsen inte fungerar optimalt. Genom att besöka vår webbplats godkänner du Googles användning av dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.