Redaktörstjänster

Har du redan bearbetat ditt bokmanus och vill få hjälp med textredigering och korrekturläsning innan du kontaktar ett bokförlag? Behöver du göra en kompletterande slutkontroll av din formgivna bok innan originalen skickas till tryckeriet? Våra redaktörer kan hjälpa dig med textredigering och korrekturläsning för att säkra kvaliteten på dina texter. En proffsig textgranskning är A och O i all bokutgivning.

 

Textredigering

Textredigering är ett mellanting mellan lektörs- och korrekturläsning. Lektören analyserar språk och handling på ett mer övergripande sätt, medan en textredigerare noggrant granskar mening efter mening för att upptäcka sådant som kan störa läsningen. Textredigeringens huvudsyfte är att göra texten lätt att läsa och förstå.

 

Pris

Startkostnad: 2.900 kronor med tillägg av 9 öre per ord plus moms.

 

Korrekturläsning

Korrekturläsning görs på olika sätt beroende på om det är ett textmanus eller om det är ett original till en formgiven bok. I det förstnämnda fallet ligger fokus på stavning, grammatik, kommatering, skiljetecken och liknande. I det sistnämnda fallet kontrolleras även avstavning, radbrytningar och annat som stör det visuella intrycket.

 

Pris

Startkostnad: 1.900 kronor med tillägg av 6 öre per ord plus moms.

 

Kontakta oss

Kontakta oss med kortfattad information om ditt verk och antal ord eller tecken, så återkommer vi med en offert. Vi arbetar i första hand digitalt med ändringar direkt i dokumentet så att du enkelt kan gå igenom och kontrollera alla ändringar och kommentarer. Du förbinder dig inte att ge ut ditt verk genom Divinamedia Publishing och vi kan inte heller garantera att vi antar ditt bokmanus. Välkommen med din förfrågan!

ÖVRIGA TJÄNSTER

Klicka här för att få en översikt över de förlagstjänster vi erbjuder.

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.