Magnus Ledin och David Fundin

Magnus Ledin & David Fundin

FÖRFATTARE & illustratör

Magnus Ledin David Fundin

Magnus Ledin och David Fundin brinner för att få människor mer fysiskt aktiva. Genom bokserien om Harry och Sally i Risksätra, lyfter de fram riskfylld lek som en viktig faktor i barns utveckling och inspirerar vuxna att ta ett större ansvar i barns dagliga rörelse. Böckerna öppnar också för samtal mellan vuxna och barn om allt från utmaningar till glädjeämnen och hur de kan skapa en mer aktiv fritid tillsammans.

Länstidningen

Boktugg

Smakprov

Pressmeddelande

Releasefest den 24 augusti kl 18.00, Villa Skönvik i Rönninge

Mer information kommer snart.

AKTUELL BOK: HARRY I HÖG FART

Harry i hög fart
Lättläst om riskfylld lek av Magnus Ledin och David Fundin.

I Risksätra är dagarna fyllda med äventyr. Eller som Harry och Sally säger: ”risky play”. Det är väldigt roligt tycker båda två. Men när Harry far iväg på sin cykel i hög fart blir pappa orolig. Tänk om Harry tappar balansen eller krockar?

Harry i hög fart är första boken i en serie med bilderböcker om riskfylld lek för barn i tidig skolålder. Den visar hur vuxna kan hjälpa barn att utvecklas genom att vara närvarande i deras lek och bejaka deras behov av äventyr. En källa till inspiration om hur vi kan skapa minnen för livet genom en mer aktiv fritid tillsammans.

Boksläpp: Den tryckta boken släpps den 24 augusti 2023 och distribueras via Stjärndistribution.

ISBN: 9789198660395

Här finns boken

Klicka på namnet för att komma till boksidan hos respektive nätbokhandel.

Adlibris

Bokus

Akademibokhandeln

Amazon

Suomalainen

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.