Magnus Ledin och David Fundin

Magnus Ledin & David Fundin

FÖRFATTARE & illustratör

Magnus Ledin David Fundin

Magnus Ledin och David Fundin brinner för att få människor mer fysiskt aktiva. Genom bokserien om Harry och Sally i Risksätra, lyfter de fram riskfylld lek som en viktig faktor i barns utveckling och inspirerar vuxna att ta ett större ansvar i barns dagliga rörelse. Böckerna öppnar också för samtal mellan vuxna och barn om allt från utmaningar till glädjeämnen och hur de kan skapa en mer aktiv fritid tillsammans.

AKTUELLT

SALLY SLÄNGER SNÖBOLLAR

Smakprov

Pressmeddelande

Boktugg

HARRY I HÖG FART

Länstidningen

Smakprov

Boktugg

Pressmeddelande

Frågor till Magnus och David

SALLY SLÄNGER SNÖBOLLAR

Sally slänger snöbollar
Lättläst om riskfylld lek av Magnus Ledin och David Fundin.

I Risksätra är dagarna fyllda med äventyr. Eller som Sally och Harry säger ”risky play”. Det är väldigt roligt tycker båda två. Men när Sally, Harry och grannbarnen börjar kasta snöbollar mot och på varandra blir pappa orolig. Tänk om leken blir för livlig och barnen gör sig illa?

”Sally slänger snöbollar” är andra boken i en serie om riskfylld lek med syskonen Harry och Sally. Den visar hur vuxna kan hjälpa barn att utvecklas genom att vara närvarande i deras lek och bejaka deras behov av äventyr. En källa till inspiration om hur vi kan skapa minnen för livet genom en mer aktiv fritid tillsammans.

Boksläpp: Den tryckta boken släpptes den 9 december 2023 och distribueras via Stardist.

ISBN: 9789198660463

HARRY I HÖG FART

Harry i hög fart
Lättläst om riskfylld lek av Magnus Ledin och David Fundin.

I Risksätra är dagarna fyllda med äventyr. Eller som Harry och Sally säger: ”risky play”. Det är väldigt roligt tycker båda två. Men när Harry far iväg på sin cykel i hög fart blir pappa orolig. Tänk om Harry tappar balansen eller krockar?

Harry i hög fart är första boken i en serie med bilderböcker om riskfylld lek för barn i tidig skolålder. Den visar hur vuxna kan hjälpa barn att utvecklas genom att vara närvarande i deras lek och bejaka deras behov av äventyr. En källa till inspiration om hur vi kan skapa minnen för livet genom en mer aktiv fritid tillsammans.

Boksläpp: Den tryckta boken släpptes den 24 augusti 2023 och distribueras via Stardist.

ISBN: 9789198660395

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.