Författare hos Divinamedia FÖRFATTARE
HOS DIVINAMEDIA
Photo by Sharon McCutcheon Unsplash

Här presenterar vi de författare som samarbetar med Divinamedia Publishing och ger ut sina böcker hos oss. Läs om deras bakgrund, författarskap och litterära alster.

Magnus Ledin & David Fundin

Magnus Ledin och David Fundin brinner för att få människor mer fysiskt aktiva. Genom bokserien om Harry och Sally i Risksätra, lyfter de fram riskfylld lek som en viktig faktor i barns utveckling och inspirerar vuxna att ta ett större ansvar i barns dagliga rörelse. Böckerna öppnar också för samtal mellan vuxna och barn om allt från utmaningar till glädjeämnen och hur de kan skapa en mer aktiv fritid tillsammans.

Malin Sellergren

Malin Sellergren är illustratör, konstnär, formgivare dekorationsmålare och författare. Hon har tidigare illustrerat boken ”Klinga och Kapulko i rymden”, jobbat med grafisk formgivning och medverkat i olika muralmålningsprojekt. Malin håller även i målarkurser för barn och deltar regelbundet i konstutställningar.

Jesper Sipola

Jesper är 31 år gammal och bor i Örebro med sin sambo, två söner och hunden Charlie. Han har en kombinerad universitetsutbildning inom företagsekonomi och informatik, med tillägg av kurser i retorik. Förutom att skriva böcker, arbetar han som systemspecialist på ett IT-företag i Örebro.

Sofie M. Eira

Sofie M. Eira föddes under ett rejält åskoväder 1989 i Lapplands skogar. Numera bor hon med sin familj på landsbygden utanför Uppsala. Trots ett hektiskt liv som arbetsterapeut, frilansande litterär konsult, sambo och mamma till två döttrar, debuterar hon snart med fantasyromanen ”Storm över Ealdgyd” – första delen i bokserien ”Arvet Zapalis”.

Michelle Uhlin Lilja

Michelle föddes 1992 i Motala. Hon bor numera i den lilla staden Borensberg på Östgötaslätten med familj, tv, katter och en flock höns. Skrivandet har alltid varit en stor passion för henne. Redan i lågstadiet hittade hon på berättelser med udda karaktärer och i högstadiet började hon skriva fantasy.

Gunilla Fagerholm

Gunilla Fagerholm föddes i mitten av 1940-talet och växte upp i Stockholm i en mycket internationell miljö. Detta väckte redan tidigt hennes intresse för resten av världen. 

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.