Runa Rosvind, foto privat.

Runa Rosvind

FÖRFATTARE

Runa Rosvind, foto privat.
Foto: privat

Runa Rosvind bor på Västgötaslätten i ett rött hus med vita knutar mellan skog och öppna ängar. Hon är pensionär men arbetar fortfarande som kroppsterapeut, där hon inriktar sig på hur tankar påverkar kroppen. Hon har tidigare varit verksam som bland annat krishanterare, skräddare och undersköterska. Under sina många resor runtom i världen har hon kommit i kontakt med många olika människor och kulturer som alla är viktiga inspirationskällor till hennes författarskap.

Aktuellt

Finns nu även hos Livsenergi – Sveriges största bokklubb för sinne, kropp och själ.

I MEDIERNA

Ulricehamns tidning

Boktugg

Smakprov

Pressmeddelande

DEN ULTIMATA KÄRLEKEN

Den ultimata kärleken av Runa Rosvind
“Den ultimata kärleken” av Runa Rosvind.

Går det att på egen hand rensa bort negativ energi, dåliga vanor, vilsenhet och tvivel? Runa Rosvinds andliga självbiografi, ”Den ultimata kärleken”, visar att det är fullt möjligt, och det behöver varken vara ensamt eller svårt.

Runa Rosvinds självbiografi bjuder på den andliga resa hon gjort för att ta sig ur ovanor och destruktiva mönster från ett alltför inflytelserikt ego. Under processen inser hon att egot har lekt amok med henne och att rädslor, tvivel och dålig självkänsla har bromsat hennes personliga utveckling. När hon förstår att hon behöver förändra sitt liv, ger hon upp tryggheten i Sverige för en nystart i USA. Ett äventyr som för henne genom vidsträckta landskap där hon gör nya fascinerande bekantskaper. Resans erfarenheter och lärdomar ger henne möjlighet att, genom självrannsakan, rensa bort sitt egotänk och börja lita mer på sin intuition.

Mötet med fyraåriga Cora blir en viktig brytpunkt för Runa. Hon finner sitt eget inre barn och återupplever sin barndom, men upp till ytan kommer även traumatiska minnen som länge har gett näring åt hennes inre demoner. Lyckligtvis har hon en trogen följeslagare som ger stöd och råd längs vägen – ett gudomligt väsen av kärlek som får henne att lyfta sig själv till en högre nivå och forma ett liv i harmoni.

Den ultimata kärleken är en unik berättelse, baserad på nedskrivna upplevelser som sträcker sig över 45 år. Den visar att det är fullt möjligt att släppa taget om gamla trauman som ger näring åt negativa mönster och psykisk ohälsa, men framför allt visar den att det går att finna kärleken i sig själv. Det må vara en resa på vindlande vägar, men den kan bara leda rätt i ljuset av den ultimata kärleken.

Boksläpp: Boken släpptes den 28 oktober 2023 och distribueras via Stardist.

ISBN: 9789198660418

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.