E-boksdesign

Är du egenutgivare eller driver ett mindre bokförlag och vill ge ut en e-bok? Vill du göra mer än en enkel konvertering och försäkra dig om att boken fungerar optimalt på olika skärmar? Alla våra e-böcker framställs i ett responsivt format med flödande text som gör att de ser snygga ut och är lätta att läsa. Det enda du behöver leverera till oss är ett korrekturläst bokmanus i Word, en bild till bokens framsida och en eventuell logotyp, så skapar vi en en snygg e-bok åt dig. Har du redan en tryckt utgåva, anpassar vi layouten så att e-boken ligger så nära originalet som möjligt. Utöver en rad andra filformat får du boken i Kindle-format så att du kan sälja den på Amazon.

 

PRIS

Startkostnad: 2.900 kronor plus moms. Priset varierar beroende på omfattning och eventuella inslag som bilder och designelement.

 

Kontakta oss

Kontakta oss med kortfattad information om ditt verk och antal ord eller tecken, så återkommer vi med en offert. Du förbinder dig inte att ge ut ditt verk genom Divinamedia Publishing och vi kan inte garantera att vi antar ditt bokmanus. Välkommen med din förfrågan!

ÖVRIGA TJÄNSTER

Klicka här för att få en översikt över de förlagstjänster vi erbjuder.

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.