Sommarpriser på fantasy

SOMMARPRISER PÅ FANTASY

kampanj

Nu sänker vi priserna på våra fantasyböcker, ”Det utdöda folkets väktare” och ”Storm över Ealdgyd”.

Två riktigt spännande böcker, fyllda med magi, äventyr, mysterier och moraliska utmaningar i främmande världar med märkliga varelser, onda krafter och modiga hjältar.

Missa inte våra fyndpriser i sommar

Böckerna finns att köpa hos Adlibris, Bokus och i många andra bokbutiker på nätet.

Inköpare kan beställa böckerna till sänkt f-pris hos vår distributör, Stardist:

Stardist AB

Tel: 0290 – 76 76 76

Kundtjänst: order@sdist.se

Hemsida

Utdrag från ”Det utdöda folkets väktare”:

”’Veon, se upp!’ skrek Aira. Hjärtat hoppade till i bröstet och hon tog ett steg bakåt från sin fiende. Hon slog armarna i ett kryss framför ansiktet för att skydda sig, men från handflatorna sköts en tryckvåg. Den fick Veon att falla till marken med ett förvånat rop och varelsen att flyga bakåt. Den närmade sig hastigt igen och gnisslade argsint. Varelsen gled rakt fram mot Aira med utsträckt hand, men hon vände sig om och sprang ifrån den. ’Låt mig vara ifred!’ skrek Aira. Hon sprang mot vagnen igen, men varelsen var snart ikapp. Hon slog ut med armen bakom sig och kände ett skärande kallt grepp om handleden innan ännu en tryckvåg skickades iväg. ’Kaizaar, Emzaar, hjälp mig …’”

Utdrag från ”Storm över Ealdgyd”:

”Miken slog upp ögonen. Överallt omkring honom var det mörkt och tyst. Det enda ljus som fanns var ett vitt sken som letade sig upp genom sprickor i den steniga marken han låg på … Det var varken varmt eller kallt, någon vind kände han inte och kroppen kändes sällsamt lätt. En bit framför sig fick han syn på några gestalter. Han kunde knappt urskilja dem i det dåliga ljuset, men människor var det … ’Ursäkta mig, men skulle ni kunna berätta för mig vad det här är för plats?’ frågade han, men han fick ingen respons. Orden ekade inne i hans eget huvud. Hör de mig inte?”

Författarna

Michelle Uhlin Lilja

Sofie M Eira

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.