BOKSLÄPP DEN 16 FEBRUARI

PRESSMEDDELANDE

Kan man städa med tandkräm? Den frågan har fyraåriga Vivi inte tid att ställa. När hon blir ensam i badrummet hittar hon en tandkrämstub och börjar gno in handfatet med tandkrämen. Sedan fortsätter hon med toalettstolen, golvet och skåpen. Men badrummet blir inte lika rent och fint som tänderna brukar bli. Vivi inser att något har gått fel. Vad ska hon göra när mamma kommer?

”Vivi virvelvind busar och skojar” är en bilderbok för barn i åldern 4-6 år. Den handlar om busiga upptåg av en charmig, klipsk och vild liten flicka som bor i Småland med sin mamma, pappa och två bröder. Varje kapitel beskriver olika situationer där Vivi testar gränser och gör oväntade saker.

Boken är skriven av Weronica Nässelqvist och lekfullt illustrerad av Lotta Myrefelt. Författarträff med signering sker på stadsbiblioteket i Jönköping i lokal Sagan den 25 februari, klockan 11–13.

Vill du komma i kontakt med författaren? Kontakta oss via e-post.

Läs pressmeddelandet

Har du ett färdigt bokmanus är du hjärtligt välkommen att skicka det till oss. Vi samarbetar både med debutanter och etablerade författare som föredrar ett litet förlag med personligt anslag.